Start piskóta /latsia/
5 ek liszt
4 ek cukor
3 egész tojás
2 ek olaj
1 ek ecet (1o%-os)
1/2 cs. sütőpor
A tojásokat keverd össze a cukorral (lehet fakanállal is, nem kell elővenni a robotgépet), add hozzá az olajat, az ecetet, és a sütőporral összekevert lisztet. Keverd simára, tedd mikrózható edénybe, és rakd a mikróba, fedő NÉLKÜL, nagy fokozatra, kb.: 3-6 percre.
Ha langyosra hűlt, töltheted lekvárral, pudinggal, krémmel, stb.
Start piskóta
2008.03.10. 16:38 :: Borzsi
3 komment · 1 trackback
Címkék: sütemények tejallergiásoknak
A bejegyzés trackback címe:
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: 6. customer relationship management definition 2019.02.13. 16:25:09
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
P.Erzsébet 2008.03.28. 17:27:50
Fincsi.Igazán! Én is meglepödtem.
Utolsó kommentek