Főzni jó!

Imádok főzni, sütni, új recepteket olvasgatni és kipróbálni. Rengeteg receptet lementettem már a számítógépre, most szép sorban kipróbálgatom őket és a jól sikerülteket itt gyűjtöm össze főleg magamnak, de örülök neki, ha másnak is segíthetek ezzel. Én hiszek benne, hogy: Főzni bárki tud! Csak kell hozzá egy jó recept! ( Lecsóból idézet) Ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, email-címem: borzsi@freemail.hu

Kövess a Twitteren!

Utolsó kommentek

Statisztikám

Gesztenyetorta sütés nélkül

2011.03.11. 12:32 :: Borzsi

 

 Ez egy álom süti! Imádom!!! Nem kell sütni, előre el lehet készíteni és másnap begyűjtheted a bókokat érte:) Én anyósomat vártam vasárnapi ebédre, és akkor volt ez a desszert. 2x is vett belőle, azt hiszem ez a teljes siker jele! A recept Melcsi oldaláról van. Ezúton is köszönöm neki, hogy megosztotta velünk!

Gesztenyetorta sütés nélkül

Hozzávalók az alaphoz: 2 csomag gesztenyemassza,25 dkg darált keksz,15 dkg margarin,15 dkg porcukor,kevés rum

Ezeket összekeverjük és egy kerek tortaforma aljára nyomkodjuk.

A krémhez 3 csomag vaníliapudingot 9dl tejjel felfőzünk és hűlni hagyunk.Közben 25 dkg margarint kikeverünk 25 dkg porcukorral. Ha a puding kihűlt akkor a margarinos krémhez keverjük. A krém felét rákenjük a tepsiben lévő masszára. Babapiskótát rumos kávéba mártjuk és ráhelyezzük a krémre,majd a többi krémet rákenjük a babapiskótákra. Fél liter tejszínt 10 dkg porcukorral kemény habbá verünk ( én belekevertem 1 csomag habfixálót is),és rákenjük a krém tetejére,majd megszórjuk csokireszelékkel. Akkor lesz igazán finom,ha kóstolás előtt egy éjszakát áll a hűtőben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: torták sütés nélküli nasi

A bejegyzés trackback címe:

https://foznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr412707299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása