Szóval a kérdéseim:
1. Melyik a kedvenc gasztronómiai lapod?
2. Miért? Mi az ami fontos benne a jó recepteken kívül? Híres szakácsok receptjei? Sztárok főzési szokásai? Nyereményjátékok? Újdonságokat mutat a főzéssel kapcsolatban? stb.
3. És mi az amit hiányolsz belőle, vagy nem tetszik annyira?
4. Mindig megveszed vagy előfizetsz rá?
Az én válaszaim a következők:
1. A Nők Lapja konyhája és a Kiskegyed konyhája,a mit általában szeretek. Mikor melyik a jobb, érdekesebb.
2. Fontosak a színek nekem, a címlap, a Nők Lapjában mindig elolvasom a Lajos Mari receptjeit, és a Minden amit tudni akarsz sorozatot is szeretem benne. A Kiskegyedben a szezonhoz kapcsolódó ételek vannak mindíg,így ha kifogyok az ötletekből, onnan nézek valami finomat.
3. Amit hiányolok az a lelkesedés az ételek és a főzés iránt. Minden újságban csak egymás hegyére hátára vannak rakva a receptek és a bevezető szövegek olyan unalmasak, hogy csak na.
4. Én mindig azt veszem,amiben valami finomat találok,aminek a képe láttán már ott a boltban felsóhajtok, hogy fú,ez finom lehet,vasárnap meg is csinálom a családnak!
Szóval én váltogatom őket,mikor melyiket veszem,még egyikre sem fizettem elő,mert annyira azért nem győztek meg,hogy mindig csak egyet kéne olvasnom.
Örülnék,ha válaszolnátok! Kedves BeckZsu , Fakanál , Zsúrkenyér , Sütis néne. Írjatok,ha van időtök!
Utolsó kommentek