Utoljára általános suliban a menzán ettem ilyen ételt, és amikor kezembe akadt a receptje egyből tudtam ,hogy ez tuti befutó lesz a vasárnapi ebédnél. Nem tévedtem, tényleg nagyon finomra sikerült, így ezentól biztos sűrűbben fogom elkészíteni,mert nagyon gyorsan megvan.
Tejszínes sertés szelet
Hozzávalók: 4 szelet sertés hús,a sütéshez olaj, 3 dl főzőtejszín, só, bors.
Elkészítése: A hússzeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalán a forró olajban kisütöm. A tejszínt beleöntöm a serpenyőben maradt olajhoz és kb. 2 percig kevergetve összefőzöm. A mártást a hússzeletekre öntöm és tésztával tálalom.
Tejszínes sertés szelet
2008.03.17. 20:50 :: Borzsi
Szólj hozzá!
Címkék: húsos főételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek