Főzni jó!

Imádok főzni, sütni, új recepteket olvasgatni és kipróbálni. Rengeteg receptet lementettem már a számítógépre, most szép sorban kipróbálgatom őket és a jól sikerülteket itt gyűjtöm össze főleg magamnak, de örülök neki, ha másnak is segíthetek ezzel. Én hiszek benne, hogy: Főzni bárki tud! Csak kell hozzá egy jó recept! ( Lecsóból idézet) Ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, email-címem: borzsi@freemail.hu

Kövess a Twitteren!

Utolsó kommentek

Statisztikám

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Székelykáposzta

2008.03.21. 08:28 :: Borzsi

Tegnap rohanós napunk volt, oltást kapott a kisfiam, én meg neki áltam nagytakarítani is, így húsvét előt, szóval a főzésre nem igazán maradt időm, csak gyorsan összedobtam egy kis székelykáposztát. Tudom ez elég téli kaja, meg nehéz is, de mentségére legyen mondva, azért nagyon gyorsan meg van.

Mivel a fagyasztóban volt sertéspörkölt, így csak annyi dolgom volt, hogy a savanyú káposztát párszor átmostam hideg vízben, hogy kicsit lágyabb íze legyen, majd feltettem főni. Forrás után pár perccel már jó is volt. Hozzá kevertem a felolvasztott pörköltet és 2 dl tejföl és 1 evőkanál liszt keverékét, és ezt az egészet felforraltam. Kb. 15 perc alatt megvoltam vele! Na ez aztán a gyors kaja!

Szólj hozzá!

Címkék: egytálételek

A bejegyzés trackback címe:

https://foznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr39388341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.