Főzni jó!

Imádok főzni, sütni, új recepteket olvasgatni és kipróbálni. Rengeteg receptet lementettem már a számítógépre, most szép sorban kipróbálgatom őket és a jól sikerülteket itt gyűjtöm össze főleg magamnak, de örülök neki, ha másnak is segíthetek ezzel. Én hiszek benne, hogy: Főzni bárki tud! Csak kell hozzá egy jó recept! ( Lecsóból idézet) Ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, email-címem: borzsi@freemail.hu

Kövess a Twitteren!

Utolsó kommentek

Statisztikám

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Egybesült fasírt újításom

2008.03.11. 16:37 :: Borzsi


Életemben először csináltam egybesült fasírtot, mert eddig mindig anyósomnál ettünk ilyet, de gondoltam itt az ideje, hogy én is elkészítsem a magam verzióját. Szigorúan Norbis szempontok szerint csináltam, és várakozáson felüli lett! :)

Egybesült fasírt:
Főztem 4 tojást, megpucoltam, félreraktam. 40 dkg darált húst összekevertem 2 db tojással, fasírt fűszerkeverékkel és kb. 2 evőkanál zabkorpával.  A masszát beraktam fél órára a hűtőbe pihenni. Közben készítettem zsemlemorzsát, azaz ledaráltam egy darab száraz vollkorn kenyeret. Egy jánai tálat kiolajoztam, megszórtam a zsemlemorzsával, beletettem a hús felét, rá a tojásokat, majd a maradék húst is rátettem és a tetejét is megszórtam zsemlemorzsával. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon sütöttem 40 percet.

2 komment

Címkék: húsos főételek tejallergiásoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://foznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr94376407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsA 2008.03.11. 19:06:45

en probaltam mar otthon ilyet, romai fasirt neven, igaz abba bele kellett reszelni a tojast, de istenteteklen sokat kellett sütni, hogy a kozepe ne legyen nyers, es a vegen egesz kicsi lett.Mondjuk izre jo.De melos, nem?

Borzsi 2008.03.13. 20:48:15

Szia!
Szerintem ez nem olyan melós, én hamar összeraktam. Sütni 40 percet sütöttem, de közben nézegettem, hogy jó-e. Próbáld ki, szerintem Neked is menni fog. Puszi!