Főzni jó!

Imádok főzni, sütni, új recepteket olvasgatni és kipróbálni. Rengeteg receptet lementettem már a számítógépre, most szép sorban kipróbálgatom őket és a jól sikerülteket itt gyűjtöm össze főleg magamnak, de örülök neki, ha másnak is segíthetek ezzel. Én hiszek benne, hogy: Főzni bárki tud! Csak kell hozzá egy jó recept! ( Lecsóból idézet) Ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, email-címem: borzsi@freemail.hu

Kövess a Twitteren!

Utolsó kommentek

Statisztikám

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Brassói aprópecsenye

2007.10.08. 17:03 :: Borzsi

A hétvégén anyósom főzött, így most az ő művét mutatom meg nektek. Nem túl bonyolult, én is szoktam csinálni. Fűszerezésre kell csak odafigyelni.

Brassói aprópecsenye
Hozzávalók:
70 dkg szűzpecsenye vagy sertéscomb, 1 kg krumpli, 6 cikk fokhagyma, 1 mokkáskanál paradicsompüré, só, őrölt bors
Elkészítése:
A húst a rostjaira merőlegesen felszeleteljük. Egy lábasban kevés olajon a húskockákat, 3 cikk fokhagymát fokhagymaprésen áttörve, kevés sóval és borssal megpirítunk. Kevés vizet öntünk alá, lefedjük és takarékon pároljuk. Közben a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, leszárítjuk róla a vizet és forró olajban kisütjük. Ha a hús megpuhult, utánaízesítjük úgy, hogy a maradék 3 fokhagymát is rányomjuk, hozzáadjuk a sült krumplit és összekeverjük az egészet.

 

Szólj hozzá!

Címkék: egytálételek tejallergiásoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://foznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr7190296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.