Főzni jó!

Imádok főzni, sütni, új recepteket olvasgatni és kipróbálni. Rengeteg receptet lementettem már a számítógépre, most szép sorban kipróbálgatom őket és a jól sikerülteket itt gyűjtöm össze főleg magamnak, de örülök neki, ha másnak is segíthetek ezzel. Én hiszek benne, hogy: Főzni bárki tud! Csak kell hozzá egy jó recept! ( Lecsóból idézet) Ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, email-címem: borzsi@freemail.hu

Kövess a Twitteren!

Utolsó kommentek

Statisztikám

Naptár

október 2017
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Fűszeres -sajtos csirkecomb

2010.01.13. 16:06 :: Borzsi

Ez tipikusan a ronda, de finom kategóriájú étel. És ami még mellette szól, hogy nem sok munka van vele, csak a csirkecombokat bele kell forgatni a fűszeres lisztbe, rátenni pár finomságot még és már mehet is a sütőben. Aztán már mehetsz is a dolgodra, 1 órát elvan magában, anélkül, hogy hozzányúlnál. Jól hangzik, ugye?

Na de jöjjön a pontos recept!

Fűszeres -sajtos csirkecomb

2 púpos ek lisztbe bele kell keverni a következő fűszereket: 1 púpos tk pirospaprika, 1-1 kk majoranna, bors, 1 tk só, 2 fokhagyma, késhegynyi őrölt kömény. Ebbe a fűszeres lisztbe a csirkemellet beleforgatod, majd kivajazott tűzálló tálba egymás mellé ülteted őket és ráborítod a maradék lisztet. 1 fej vöröshagymát felkarikázol és beborítod vele a húsokat. Reszelt füstölt sajttal betakarod, és 3 ek olajjal elkevert 2 dl tejföllel meglocsolod. Előmelegített sütőben 50 percig fólia alatt, majd fólia nélkül pirosra sütöd.

2 komment

Címkék: húsos főételek csirkés ételek

A bejegyzés trackback címe:

http://foznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr391669664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.